Перегляд зібрання за групою - Автори Karpyk, H.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хлібаКарпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Conference Abstract7-гру-202215-лют-2023Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L.Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчуванняКарпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O.
Conference Abstract24-лис-202121-гру-2021Підвищення харчової цінності здобних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчуванняКарпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Цінність гарбуза як сировини консервного виробництваМузичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H.