Перегляд зібрання за групою - Автори Лялик, А. Т.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article17-лис-201624-бер-2017Консервна промисловість України та відходи її виробництваТретяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T.
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Лляна олія як джерело Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислотКриськова, Л. П.; Лялик, А. Т.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництвіЛялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хлібаКривокульська, А.; Чубик, В.; Лялик, А. Т.; Kryvokulska, A.; Chubyk, V.; Lialyk, A.
Article17-лис-201624-бер-2017Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотамиЛялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фортифікація борошнаЛялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносіКузьмич, Н.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Kuzmich, N.; Beyko, L.; Lialyk, A.