Перегляд зібрання за групою - Автори Карпик, Г. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівкамиКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract7-гру-202215-лют-2023Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L.Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль води в утворені тіста для борошняних виробівКарпик, Г. В.; Стасюк, М. В.; Karpyk, N. V.; Stasiuk, M. V.
Article17-лис-201624-бер-2017Харчові волокна фруктів та овочівКарпик, Г. В.; Сіржант, Н. Б.; Karpyk, G. V.; Sirzhant, N. B.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Цінність гарбуза як сировини консервного виробництваМузичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H.