Перегляд зібрання за групою - Автори Kravcheniuk, K.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зберігання мяса за виробництва консервівКриса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Харчові барвникиСтефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробівНадюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T.