Перегляд зібрання за групою - Автори Юкало, А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article22-кві-201018-лют-2016Біоактивні природні пептидиЮкало, А.
Article5-гру-201211-лют-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Article8-жов-201521-гру-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Article19-кві-201116-лют-2016Казокініни – інгібітори ангіотензинперетворюючого ферментуЮкало, А.
Article5-гру-201211-лют-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article14-гру-201117-лют-2016Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremorisЮкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.