Перегляд зібрання за групою - Автори Шерстюк, Роман Петрович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 40 із 79 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-лис-202228-гру-2022Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексуШерстюк, Роман Петрович; Євгеньєва, Ольга; Sherstiuk, Roman; Yevgenieva, Olha
Book201711-тра-2017Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу»Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна
Book201716-чер-2017Курс лекцій з дисципліни «Логістика»Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Conference Abstractтра-202319-чер-2023Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємстваШерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємстваШерстюк, Роман Петрович; Козловський, А. В.; Sherstiuk, R.; Kozlovskyy, A.
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations202113-гру-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor
Article21-гру-202123-бер-2022Механізм вільного ринку як інструмент опанування економічної влади над суспільством та інститутами державиАндрушків, Богдан Миколайович; Грушко, Віктор Сергійович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Andrushkiv, Bohdan; Grushko, Viktor; Liliya, Melnyk; Sherstiuk, Roman
-202319-чер-2023Модель управління компетентністю підприємств сфери послугШерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О.
Methodical recommendations20175-гру-2017Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-гру-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Conference Abstract23-кві-202019-тра-2020Напрями удосконалення системи управління економічною безпекою підприємств в умовах розвитку об’єднаних територіальних громад та євроінтеграційних процесівШерстюк, Роман Петрович; Андрушків, Богдан Миколайович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Andrushkiv, B. M.; Pohajdak, O. B.
Methodical recommendations20207-лип-2020Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Article201629-чер-2017Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи)Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович
Article8-жов-201528-січ-2016Особливості використання логістичного інструментарію в організації планування та управління підприємством в постконфліктних умовахШерстюк, Роман Петрович; Владимир, Ольга Михайлівна
Article201614-чер-2017Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесівАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Article15-жов-201531-гру-2015Особливості комунікативного забезпечення туристично–рекреаційного обслуговування в постконфліктних умовахАндрушків, Б. М.; Шерстюк, Роман Петрович; Кирич, Наталія Богданівна; Andrushkiv, B. M.; Sherstiuk, R. P.; Kyrych, N. B.
Conference Abstract17-жов-201731-січ-2018Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетвореньЦіх, Галина Володимирівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Tcih, H.; Pohaydak, O.; Sherstiuk, R.
Article18-вер-202023-гру-2020Особливості розвитку та результати державного управління в Україні за період незалежності (публіцистично-науковий нарис про вирішення управлінських, філософсько-ідеологічних проблем у державі)Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Кузь, Тетяна Іванівна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Kyrych, Nataliia; Pohaidak, Olha; Sherstiuk, Roman; Melnyk, Liliya; Kuz, Tetyana; Hahaliuk, Olha