Перегляд зібрання за групою - Автори Криськова, Л. П.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Доцільність використання конопляної і лляної олії у виробництві майонезуКриськова, Л. П.; Криськова, С. А.; Kryskova, L. P.; Kryskova, S. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООНЛісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Лляна олія як джерело Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислотКриськова, Л. П.; Лялик, А. Т.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Article18-тра-20168-лип-2016Пальмова олія чи поліненасичені жирні кислоти?Криськова, Л. П.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract23-кві-202019-тра-2020Потенціал ресторанного бізнесу західного поділляКриськова, Л. П.; Криськова, С. А.; Kryskova, L. P.; Kryskova, S. A.
Conference Abstract28-бер-20195-чер-2019Соціальний капітал: значення та функціїКриськов, А. А.; Криськова, Л. П.; Kryskov, A. A.; Kryskova, L. P.
Article17-лис-201624-бер-2017Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотамиЛялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Харчовий термогенезКриськова, Л. П.; Витвицька, Ю. І.; Моспанко, Н. С.; Музичук, І. М.; Хоміцька, І. А.; Kryskova, L. P.; Vytvytska, Yu. I.; Mospanko, N. S.; Muzychuk, I. M.; Khomitska, I. A.