Перегляд зібрання за групою - Автори Коневич, М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article23-кві-200915-бер-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Article25-кві-201316-лют-2016Визначення густини тіста в процесі його бродінняКоневич, М.
Article18-кві-200721-бер-2016Використання баромембранних процесів в молочній промисловостіКоневич, М.
Article17-кві-200815-бер-2016Основні екологічні проблеми в молочній промисловостіКоневич, М.
Article14-гру-201117-лют-2016Особливості стічних вод молокозаводівКоневич, М.; Гудь, В.
Article17-кві-200815-бер-2016Переваги УВТ-установок для обробки молокаКоневич, М.
Article17-кві-200815-бер-2016Сучасні пакувальні матеріали та їхня екологічна характеристикаКоневич, М.
Article18-кві-200721-бер-2016Удосконалення технологій очистки води молокозаводівКоневич, М.
Article29-жов-201422-січ-2016Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тістаСтадник, І.; Коневич, М.; Stadnyk, I.; Konevych, M.