Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Дацишин, Катерина Євгенівна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 21 до 35 із 35
< назад
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Реалізація молочної сироватки
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Дуда, М. І.
;
Datsyshyn, K. Ye.
;
Duda, M. I.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою
Журбик, Р. І.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Zhurbyk, R. I.
;
Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Чижевська, М. М.
;
Datsyshyn, K. Ye.
;
Chyzhevska, M. M.
Patent
27-лис-2017
21-січ-2018
Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr Hlibovych
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Krupa, Olha Mykolaivna
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna
Methodical recommendations
2018
31-жов-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2018
31-жов-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
гру-2016
28-кві-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
січ-2017
11-тра-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
;
Methodical recommendations
2017
13-вер-2018
Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Рибак, Ольга Миколаївна
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Тонізуючий молоковмісний ферментований напій
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Журбик, Р. І.
Conference Abstract
22-вер-2022
19-жов-2022
Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Yukalo, V.
;
Datsyshyn, K.
;
Krupa, O.
;
Storozh, L.
Laboratory Instructions
вер-2017
14-чер-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
вер-2017
14-чер-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
2017
10-вер-2018
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Article
14-гру-2011
17-лют-2016
Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50
Юкало, В.
;
Сторож, Л.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна