Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 2 до 21 із 103 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisгру-202326-гру-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisчер-202213-бер-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Master Thesisгру-202326-гру-2023Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)Старик, Павло Володимирович; Staryk, Pavlo
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisчер-202319-чер-2023Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia
Master Thesisгру-202331-гру-2023Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen
Article202129-чер-2021До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в УкраїніШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна
Bachelor Thesisчер-202212-вер-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Conference Abstractтра-202319-чер-2023Ефективність стратегічного управління в умовах цифрової трансформації: сучасні підходиШерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б.; Кернаджук, П.М.
Master Thesis21-гру-202123-гру-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Бевх, Христина Василівна
Conference Abstractтра-202319-чер-2023Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємстваШерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В.
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна