Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 43 до 62 із 97 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміст-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна соиOurbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование люпиновой муки для мучных изделийRukshan, L. V.; Navazhylava, A. S.; Kudin, D. A.; Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Кудин, Д. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделийNeliubina, E.; Ourbanchik, E.; Kaminskaya, O.; Нелюбина, Е. В.; Урбанчик, Е. Н.; Каминская, О. С.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратовSamuylenko, Tatyana; Самуйленко, Татьяна
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржиGaldova, M.; Kononkou, A.; Галдова, М. Н.; Кононков, А. Ю.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування лікарських рослинБейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування фруктових соусівЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепции учета затрат в управлении расходамиZafeiner, V. O.; Зафейнер, В. О.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепція функціональних харчових продуктівЛялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖКЖебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Кількісне визначення саліцилової кислоти у пивіВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культурRukshan, L. V.; Рукшан, Л. В.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методы управления денежными средствами в организацииRomanenko, Olga; Романенко, Ольга
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.