Результати від 43 до 62 із 97
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміст | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои | Ourbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Использование люпиновой муки для мучных изделий | Rukshan, L. V.; Navazhylava, A. S.; Kudin, D. A.; Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Кудин, Д. А. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий | Neliubina, E.; Ourbanchik, E.; Kaminskaya, O.; Нелюбина, Е. В.; Урбанчик, Е. Н.; Каминская, О. С. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов | Samuylenko, Tatyana; Самуйленко, Татьяна |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи | Galdova, M.; Kononkou, A.; Галдова, М. Н.; Кононков, А. Ю. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування лікарських рослин | Бейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування фруктових соусів | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Концепции учета затрат в управлении расходами | Zafeiner, V. O.; Зафейнер, В. О. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Концепція функціональних харчових продуктів | Лялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК | Жебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур | Rukshan, L. V.; Рукшан, Л. В. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Методы управления денежными средствами в организации | Romanenko, Olga; Романенко, Ольга |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |