Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38601
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Милик, М. | |
dc.contributor.author | Mylyk, M. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-27T06:31:59Z | - |
dc.date.available | 2022-07-27T06:31:59Z | - |
dc.date.created | 2000-03-22 | |
dc.date.issued | 2000-03-22 | |
dc.date.submitted | 1999-12-22 | |
dc.identifier.citation | Милик М. Вплив подачі води в епюраційну колону БРУ прямої дії на виділення головних домішок / М. Милик // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2000. — Том 5. — № 1. — С. 122–129. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.issn | 1727-7108 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38601 | - |
dc.description.abstract | На якість ректифікованого спирту значно впливають найбільш характерні головні домішки, що видаляються з нього в процесі епюрації, зокрема, акролеїн, кротоновий альдегід та діацетил. З метою їх виділення та концентрування розглянуто вплив води, подаваної на верхню тарілку епюраційної колони. | |
dc.description.abstract | The most characteristics sedimentary admixtures have an influence on the rectified spirit quality. In the process epuration such characteristic admixtures are exuded: acrolein, crotonaldehyde and diacetyl. With the purpose of the admixtures exuding and their concentration the influence of water feeding on the upper plate of the epurational column is investigated. | |
dc.format.extent | 122-129 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТДТУ | |
dc.publisher | TSTU | |
dc.relation.ispartof | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 1 (5), 2000 | |
dc.relation.ispartof | Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 1 (5), 2000 | |
dc.title | Вплив подачі води в епюраційну колону БРУ прямої дії на виділення головних домішок | |
dc.title.alternative | The influence of water feeding on the sedimentary admixtures exuding into the epurational column of the ratificational installation of the direct action process | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2000 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 8 | |
dc.subject.udc | 663.55 | |
dc.relation.references | 1. Цыганков П.С.. Брагоректификационные установки // Пищевая промышленность. -М., 1970. - 350 с. | |
dc.relation.references | 2. Патент французький №1118406. | |
dc.relation.references | 3. Цыганков П.С. Рекомендации по совершенствованию конструкций и режимов роботы брагоректификационных установок с целью повышения качества вырабатываемого ректификационного спирта : Пути повышения качества спирта. - Одесса, 1973.- 130 с. 4. Патент австралійський №162194/70455. | |
dc.relation.references | 4. Пыхов В.Г. Спиртовая, ферментная, ликёро-водочная, пиво-безалкогольная и ацетилобутиловая промышленность в 1964-1965 годах // Ферментная и спиртовая промышленность.– 1964. - №2.-С.4-7. | |
dc.relation.references | 5. Грязнов В.П. Усовершенствование брагоректификационного аппарата // Спиртовая промышленность. - 1958. - №7.- С.14. | |
dc.relation.references | 6. Венскявичюс И.П., Бернатонис И.В., Бернатонис Б.В. Определение коэффициентов рек-тификации акролеина, уксусного и кротонового альдегидов // Пищевая промышленность. -1962. - №4.-С.15-17. | |
dc.relation.references | 7. Цыганков П.С., Мылык М.П. Установка непрерывного действия для получения ректификованного спирта из эфиро-альдегидной фракции. А.С. СССР № 437806. | |
dc.relation.referencesen | 1. Tsyhankov P.S.. Brahorektifikatsionnye ustanovki, Pishchevaia promyshlennost. -M., 1970, 350 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Patent frantsuzkii No 1118406. | |
dc.relation.referencesen | 3. Tsyhankov P.S. Rekomendatsii po sovershenstvovaniiu konstruktsii i rezhimov roboty brahorektifikatsionnykh ustanovok s tseliu povysheniia kachestva vyrabatyvaemoho rektifikatsionnoho spirta : Puti povysheniia kachestva spirta, Odessa, 1973, 130 p. 4. Patent avstraliiskii No 162194/70455. | |
dc.relation.referencesen | 4. Pykhov V.H. Spirtovaia, fermentnaia, likero-vodochnaia, pivo-bezalkoholnaia i atsetilobutilovaia promyshlennost v 1964-1965 hodakh, Fermentnaia i spirtovaia promyshlennost, 1964, No 2.-P.4-7. | |
dc.relation.referencesen | 5. Hriaznov V.P. Usovershenstvovanie brahorektifikatsionnoho apparata, Spirtovaia promyshlennost, 1958, No 7, P.14. | |
dc.relation.referencesen | 6. Venskiavichius I.P., Bernatonis I.V., Bernatonis B.V. Opredelenie koeffitsientov rek-tifikatsii akroleina, uksusnoho i krotonovoho aldehidov, Pishchevaia promyshlennost. -1962, No 4.-P.15-17. | |
dc.relation.referencesen | 7. Tsyhankov P.S., Mylyk M.P. Ustanovka nepreryvnoho deistviia dlia polucheniia rektifikovannoho spirta iz efiro-aldehidnoi fraktsii. A.S. SSSR No 437806. | |
dc.identifier.citationen | Mylyk M. (2000) Vplyv podachi vody v epiuratsiinu kolonu BRU priamoi dii na vydilennia holovnykh domishok [The influence of water feeding on the sedimentary admixtures exuding into the epurational column of the ratificational installation of the direct action process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 5, no 1, pp. 122-129 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Вісник Тернопільського державного технічного університету | |
dc.citation.volume | 5 | |
dc.citation.issue | 1 | |
dc.citation.spage | 122 | |
dc.citation.epage | 129 | |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2000, том 5, № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129.pdf | 176,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129.djvu | 115,05 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129__COVER.png | 413,71 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.