Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38601
Заглавие: | Вплив подачі води в епюраційну колону БРУ прямої дії на виділення головних домішок |
Други Заглавия: | The influence of water feeding on the sedimentary admixtures exuding into the epurational column of the ratificational installation of the direct action process |
Автори: | Милик, М. Mylyk, M. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Милик М. Вплив подачі води в епюраційну колону БРУ прямої дії на виділення головних домішок / М. Милик // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2000. — Том 5. — № 1. — С. 122–129. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Mylyk M. (2000) Vplyv podachi vody v epiuratsiinu kolonu BRU priamoi dii na vydilennia holovnykh domishok [The influence of water feeding on the sedimentary admixtures exuding into the epurational column of the ratificational installation of the direct action process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 5, no 1, pp. 122-129 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 1 (5), 2000 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 1 (5), 2000 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 1 |
Volume: | 5 |
Дата на Публикуване: | 22-Мар-2000 |
Submitted date: | 22-Дек-1999 |
Date of entry: | 27-Юли-2022 |
Издател: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 663.55 |
Number of pages: | 8 |
Page range: | 122-129 |
Start page: | 122 |
End page: | 129 |
Резюме: | На якість ректифікованого спирту значно впливають найбільш характерні головні домішки, що видаляються з нього в процесі епюрації, зокрема, акролеїн, кротоновий альдегід та діацетил. З метою їх виділення та концентрування розглянуто вплив води, подаваної на верхню тарілку епюраційної колони. The most characteristics sedimentary admixtures have an influence on the rectified spirit quality. In the process epuration such characteristic admixtures are exuded: acrolein, crotonaldehyde and diacetyl. With the purpose of the admixtures exuding and their concentration the influence of water feeding on the upper plate of the epurational column is investigated. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38601 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2000 |
References (Ukraine): | 1. Цыганков П.С.. Брагоректификационные установки // Пищевая промышленность. -М., 1970. - 350 с. 2. Патент французький №1118406. 3. Цыганков П.С. Рекомендации по совершенствованию конструкций и режимов роботы брагоректификационных установок с целью повышения качества вырабатываемого ректификационного спирта : Пути повышения качества спирта. - Одесса, 1973.- 130 с. 4. Патент австралійський №162194/70455. 4. Пыхов В.Г. Спиртовая, ферментная, ликёро-водочная, пиво-безалкогольная и ацетилобутиловая промышленность в 1964-1965 годах // Ферментная и спиртовая промышленность.– 1964. - №2.-С.4-7. 5. Грязнов В.П. Усовершенствование брагоректификационного аппарата // Спиртовая промышленность. - 1958. - №7.- С.14. 6. Венскявичюс И.П., Бернатонис И.В., Бернатонис Б.В. Определение коэффициентов рек-тификации акролеина, уксусного и кротонового альдегидов // Пищевая промышленность. -1962. - №4.-С.15-17. 7. Цыганков П.С., Мылык М.П. Установка непрерывного действия для получения ректификованного спирта из эфиро-альдегидной фракции. А.С. СССР № 437806. |
References (International): | 1. Tsyhankov P.S.. Brahorektifikatsionnye ustanovki, Pishchevaia promyshlennost. -M., 1970, 350 p. 2. Patent frantsuzkii No 1118406. 3. Tsyhankov P.S. Rekomendatsii po sovershenstvovaniiu konstruktsii i rezhimov roboty brahorektifikatsionnykh ustanovok s tseliu povysheniia kachestva vyrabatyvaemoho rektifikatsionnoho spirta : Puti povysheniia kachestva spirta, Odessa, 1973, 130 p. 4. Patent avstraliiskii No 162194/70455. 4. Pykhov V.H. Spirtovaia, fermentnaia, likero-vodochnaia, pivo-bezalkoholnaia i atsetilobutilovaia promyshlennost v 1964-1965 hodakh, Fermentnaia i spirtovaia promyshlennost, 1964, No 2.-P.4-7. 5. Hriaznov V.P. Usovershenstvovanie brahorektifikatsionnoho apparata, Spirtovaia promyshlennost, 1958, No 7, P.14. 6. Venskiavichius I.P., Bernatonis I.V., Bernatonis B.V. Opredelenie koeffitsientov rek-tifikatsii akroleina, uksusnoho i krotonovoho aldehidov, Pishchevaia promyshlennost. -1962, No 4.-P.15-17. 7. Tsyhankov P.S., Mylyk M.P. Ustanovka nepreryvnoho deistviia dlia polucheniia rektifikovannoho spirta iz efiro-aldehidnoi fraktsii. A.S. SSSR No 437806. |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Вісник ТДТУ, 2000, том 5, № 1 |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129.pdf | 176,83 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129.djvu | 115,05 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
TSTUSJ_2000v5n1_Mylyk_M-The_influence_of_water_feeding_122-129__COVER.png | 413,71 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.