Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38546
Назва: | Формування свідомого громадянина: економічні, соціальні і екологічні наслідки туризму |
Інші назви: | Formation of a conscious citizen: economic, social and ecological consequences of tourism |
Автори: | Шерстюк, Роман Петрович Стойко, Ігор Sherstiuk, Roman Stoyko, Igor |
Приналежність: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Шерстюк Р. П. Формування свідомого громадянина: економічні, соціальні і екологічні наслідки туризму / Роман Шерстюк, Ігор Стойко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 01-02 червня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 209–211. — (Трансформація бізнес-процесів у контексті сталого розвитку). |
Bibliographic description: | Sherstiuk R., Stoyko I. (2022) Formuvannia svidomoho hromadianyna: ekonomichni, sotsialni i ekolohichni naslidky turyzmu [Formation of a conscious citizen: economic, social and ecological consequences of tourism]. Proceedings of the 8th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions” (Tern., 01-02 june 2022), pp. 209-211 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2022 Proceedings of the 8th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 1-чер-2022 |
Дата внесення: | 13-лип-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 01-02 червня 2022 року 01-02 june 2022 |
УДК: | 379.8 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 209-211 |
Початкова сторінка: | 209 |
Кінцева сторінка: | 211 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38546 |
ISBN: | 978-617-7875-39-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate https://www.unwto.org https://oen.pressbooks.pub/fundamentalsofbusiness/chapter/chapter-16-hospitality-tourism// |
Перелік літератури: | 1. Туристична термінологія: семантика і функціонування: монографія / В.В. Прима. Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. 124 с.) 2. Restaurant Success Rate: What Percentage Of Restaurants Fail? [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 3. https://www.unwto.org Сайт Всесвітньої туристичної організації/ 4. Richard Parsons. Hospitality & tourism. [Електронний ресурс]. 2015. URL: https://oen.pressbooks.pub/fundamentalsofbusiness/chapter/chapter-16-hospitality-tourism// |
References: | 1. Turystychna terminolohiia: semantyka i funktsionuvannia: monograph, V.V. Pryma. Kyiv : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2018. 124 p.) 2. Restaurant Success Rate: What Percentage Of Restaurants Fail? [Electronic resource]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 3. https://www.unwto.org Sait Vsesvitnoi turystychnoi orhanizatsii/ 4. Richard Parsons. Hospitality & tourism. [Electronic resource]. 2015. URL: https://oen.pressbooks.pub/fundamentalsofbusiness/chapter/chapter-16-hospitality-tourism// |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2022_Sherstiuk_R-Formation_of_a_conscious_209-211.pdf | 499,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2022_Sherstiuk_R-Formation_of_a_conscious_209-211.djvu | 38,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2022_Sherstiuk_R-Formation_of_a_conscious_209-211__COVER.png | 396,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.