Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад | Адамішин, О.; Копчак, Наталія Григорівна; Adamishyn, O.; Kopchak, N. |
Розкриття
за темами
- 1 chocolate
- 1 drying
- 1 extraction
- 1 fruits
- 1 marigolds
- 1 sugar
- 1 в`ялення
- 1 екстрагування
- 1 фрукти
- 1 цукор
- 1 чорнобривці
- 1 шоколад
за датою випуску
- 2 2022
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk