Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35330
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології
Автори: Вічко, Олена Іванівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології / укладачі : О. І. Вічко, Л. А.Сторож. – Тернопіль : ТНТУ, 2020. – 38 с.
Дата публікації: 2020
Дата подання: 2021
Дата внесення: 13-чер-2021
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35330
Перелік літератури: 1. Плахотін В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв / В.Я. Плахотін, І.С. Тюрікова, Г.П. Хомич. – Київ: Центр навчальної літератури, 2006. – 640 с.
2. Теоретичні основи харчових технологій: навч. посібник / Пивоваров П.П. та ін.; за ред. П.П. Пивоварова. – 2-ге вид. Харків: ХДУХТ, 2011. – 363 с.
3. Домарецький В.А. Технологія харчових продуктів / В.А. Домарецький, М.В. Остапчук, А.І. Українець К. : НУХТ, 2003. – 572 с.
4. Кравченко М.Ф., Антоненко А.В. Теоретичні основи харчових технологій : навч. Посібник. – К. Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 516 с.
5. Технология пищевых производств. Под ред. Нечаева А.П. М.: Колос - 2005. – 768 с.
6. Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник / Товажнянський Л.Л., та ін. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 576 с.
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ТО.pdf698,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора