Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 370

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 3 12 6 36 2 9 8

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТО.pdf 869

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 165
Україна 125
Netherlands 38
Germany 4
Russia 4
France 3
United Kingdom 3
Ireland 3
Poland 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Louisville 42
Kiev 26
Mountain View 19
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 9
Odessa 9
Ternopil 8
Lviv 7
Chernivtsi 5