Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-40 зі 40 (час пошуку: 0.101 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202222-сер-2022Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesisчер-202216-вер-2022“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”Гошко, Арсен Юрійович
Bachelor Thesisчер-202216-вер-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisчер-202213-бер-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor Thesisчер-202212-вер-2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesisчер-202212-вер-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesis22-чер-202225-чер-2022Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус»)Стечишин, Володимир; Stechyshyn, Volodymyr
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Демко, Надія Володимирівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Бевх, Христина Василівна
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesisчер-20228-вер-2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»)Могилевець, Вероніка Олегівна; Mohylevеts, Veronika
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii
Результати 1-40 зі 40 (час пошуку: 0.101 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі