Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБець, М. Т.-
dc.contributor.authorБогун, Л. І.-
dc.contributor.authorГеоргіаді, Н. Г.-
dc.contributor.authorГринько, Т. В.-
dc.contributor.authorДанько, Т. І.-
dc.contributor.authorЄмченко, І. В.-
dc.contributor.authorЗагородній, А. Г.-
dc.contributor.authorКнязь, О. В.-
dc.contributor.authorКнязь, С. В.-
dc.contributor.authorКосовська, В. В.-
dc.contributor.authorЛучко, Г. Й.-
dc.contributor.authorМартинюк, В. П.-
dc.contributor.authorМацук, В. М.-
dc.contributor.authorМороз, О. І.-
dc.contributor.authorПлешаков, Е. І.-
dc.contributor.authorРимар, М. В.-
dc.contributor.authorРусин-Гриник, Р. Р.-
dc.contributor.authorСкриньковський, Р. М.-
dc.contributor.authorСкрипчук, П. М.-
dc.contributor.authorСлав’юк, Р. В.-
dc.contributor.authorСудук, О. Ю.-
dc.contributor.authorТупісь, О. П.-
dc.contributor.authorФарат, О. В.-
dc.contributor.authorФедорчак, О. Є.-
dc.contributor.authorХолявка, Л. Ю.-
dc.contributor.authorЧорна, Н. Р.-
dc.contributor.authorШайда, О. Є.-
dc.contributor.authorШвачко, С. Г.-
dc.contributor.authorШуляр, Р. В.-
dc.contributor.authorЯворська, Н. П.-
dc.contributor.authorЯгольник, С. Г.-
dc.date.accessioned2021-02-18T20:48:41Z-
dc.date.available2021-02-18T20:48:41Z-
dc.date.issued2021-01-28-
dc.identifier.citationДовідник товарознавця і споживача продовольчих товарів: навч. посібник / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар, Р. М. Скриньковський та ін.; за ред. д-ра екон. наук, проф. С. В. Князя. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021. – 796 с. doi: http://doi.org/10.5281/zenodo.4549619uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-941-555-4-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244-
dc.description.abstractДовідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання, товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO. Для студентів викладачів, підприємців, товарознавців, здобувачів наукових ступенів.uk_UA
dc.titleДовідник товарознавця і споживача продовольчих товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.identifier.doihttp://doi.org/10.5281/zenodo.4549619-
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів.pdf6,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.