Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244
Titel: Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів
Författare: Бець, М. Т.
Богун, Л. І.
Георгіаді, Н. Г.
Гринько, Т. В.
Данько, Т. І.
Ємченко, І. В.
Загородній, А. Г.
Князь, О. В.
Князь, С. В.
Косовська, В. В.
Лучко, Г. Й.
Мартинюк, В. П.
Мацук, В. М.
Мороз, О. І.
Плешаков, Е. І.
Римар, М. В.
Русин-Гриник, Р. Р.
Скриньковський, Р. М.
Скрипчук, П. М.
Слав’юк, Р. В.
Судук, О. Ю.
Тупісь, О. П.
Фарат, О. В.
Федорчак, О. Є.
Холявка, Л. Ю.
Чорна, Н. Р.
Шайда, О. Є.
Швачко, С. Г.
Шуляр, Р. В.
Яворська, Н. П.
Ягольник, С. Г.
Bibliographic description (Ukraine): Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів: навч. посібник / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар, Р. М. Скриньковський та ін.; за ред. д-ра екон. наук, проф. С. В. Князя. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021. – 796 с. doi: http://doi.org/10.5281/zenodo.4549619
Utgivningsdatum: 28-jan-2021
Date of entry: 18-feb-2021
DOI: http://doi.org/10.5281/zenodo.4549619
Sammanfattning: Довідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання, товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO. Для студентів викладачів, підприємців, товарознавців, здобувачів наукових ступенів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244
ISBN: 978-966-941-555-4
Content type: Book
Samling:Зібрання книг

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів.pdf6,24 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!