Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33062
Назва: Віконна система
Автори: Ігнатьєва, Вікторія Борисівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, к.т.н., доцент
Бібліографічний опис: Пат. 136285 U, Україна МПК (2019) Е06В 3/00, МПК (2006) Е06В 3/68. Віконна система / Ігнатьєва В.Б.; патентовласник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 201902231; заявл. 05.03.2019; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15.
№ патенту: 136285
Дата публікації: 12-сер-2019
Дата подання: 5-бер-2019
Дата внесення: 6-гру-2020
Видавництво: Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності"
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Бюлетень "Промислова власність", № 15, 2019 р.
Теми: віконна система
Короткий огляд (реферат): Використання: при виробництві вікон для житлових, суспільних, виробничих і допоміжних приміщень. Сутність: віконна система містить раму, стулкові або глухі елементи різних видів і конструкцій, у середині яких встановлений склопакет. Зовнішня сторона рами і стулкових або глухих елементів виготовлена з будь-яких металопластикових профільних елементів. Внутрішня сторона рами і стулкових або глухих елементів є конструкцією, яка утворюється двома скріпленими між собою конструкціями, одна з яких кріпіться будь-яким відомим способом, наприклад є єдиним цілим з зовнішньою стороною рами та стулкових або глухих елементів, виготовлена з тих самих металопластикових профільних елементів, що і зовнішня сторона рами та стулкових або глухих елементів віконної системи і має ідентичну їм форму, а інша конструкція виконана з дерева і має форму ідентичну металопластиковому профілю Обидві конструкції внутрішньої сторони рами і стулкових або глухих елементів скріплені між собою будь-яким відомим способом, наприклад саморізами у зоні їх з’єднання таким чином, що дерев’яна конструкція є лицьовою внутрішньою стороною віконної системи. Товщина склопакету враховує товщину дерев’яної конструкції внутрішньої сторони рами і стулкових або глухих елементів. Технічні переваги: простота виробництва; збільшення звукоізоляції та теплозахисту віконної системи; збільшення терміну експлуатації, що дозволяє підвищити якість виробу.
Зміст: Використання: при виробництві вікон для житлових, суспільних, виробничих і допоміжних приміщень. Сутність: віконна система містить раму, стулкові або глухі елементи різних видів і конструкцій, у середині яких встановлений склопакет. Зовнішня сторона рами і стулкових або глухих елементів виготовлена з будь-яких металопластикових профільних елементів. Внутрішня сторона рами і стулкових або глухих елементів є конструкцією, яка утворюється двома скріпленими між собою конструкціями, одна з яких кріпіться будь-яким відомим способом, наприклад є єдиним цілим з зовнішньою стороною рами та стулкових або глухих елементів, виготовлена з тих самих металопластикових профільних елементів, що і зовнішня сторона рами та стулкових або глухих елементів віконної системи і має ідентичну їм форму, а інша конструкція виконана з дерева і має форму ідентичну металопластиковому профілю Обидві конструкції внутрішньої сторони рами і стулкових або глухих елементів скріплені між собою будь-яким відомим способом, наприклад саморізами у зоні їх з’єднання таким чином, що дерев’яна конструкція є лицьовою внутрішньою стороною віконної системи. Товщина склопакету враховує товщину дерев’яної конструкції внутрішньої сторони рами і стулкових або глухих елементів. Технічні переваги: простота виробництва; збільшення звукоізоляції та теплозахисту віконної системи; збільшення терміну експлуатації, що дозволяє підвищити якість виробу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33062
Власник авторського права: Ігнатьєва Вікторія Борисівна
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пат.136285.pdf304,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.