Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536

Назва: Побудова математичної моделі процесу кристалізації
Інші назви: Construction of the mathematic model of crystallization process
Автори: Буняк, А.
Рудик, Ю.
Buniak, A.
Rudyck, Y.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Буняк А. Побудова математичної моделі процесу кристалізації / Буняк А., Рудик Ю. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 157–163. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика).
Bibliographic description: Buniak A., Rudyck Y. (2005) Pobudova matematychnoi modeli protsesu krystalizatsii [Construction of the mathematic model of crystallization process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 157-163 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005
Журнал/збірник: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Випуск/№ : 2
Том: 10
Дата публікації: 30-бер-2005
Дата подання: 27-чер-2004
Дата внесення: 12-тра-2020
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
УДК: 664.126.4.053.2-4
Кількість сторінок: 7
Діапазон сторінок: 157-163
Початкова сторінка: 157
Кінцева сторінка: 163
Короткий огляд (реферат): Запропоновано імітаційну модель процесу кристалізації на основі математичного апарату кубічної сплайнової інтерполяції. Модель може знайти застосування для ведення процесу уварювання суспензій.
In the article propose mathematic model of the crystallization process, bases on the mathematical apparatus of cubic spline interpolation. Model may be use in the process of boiling of suspension.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31536
ISSN: 1727-7108
Перелік літератури: 1. Белостоцкий Л.Г. Исследование влияния циркуляции и перемешивания утфеля в вакуум- аппаратах на процесс кристаллизации. – Дис.канд.техн.наук.-Краснодар:КПИ, 1969.-161 с.
2. Принципы технологии сахара. Под.редакцией П.Хонига, перевод с английского. – М.:Пищепромиздат, 1961.-616 с.
3. Герасименко Л.А., Хвалковський Т.П. Методи аналізу і контролю у виробництві цукру. – К.: Харчова промисловість, 1992. – 328 с.
4. Технологические особенности сахарного производства и пути повышения его эффективности. – К.: Харчова промисловість, 1987. – 135 с.
5. Бабак В.П., Кандецький В.С., Шрюфер Е. Обробка сигналів. – К.: Либідь, 1996. – 392 с.
References: 1. Belostotskii L.H. Issledovanie vliianiia tsirkuliatsii i peremeshivaniia utfelia v vakuum- apparatakh na protsess kristallizatsii, Dis.kand.tekhn.nauk.-Krasnodar:KPI, 1969.-161 p.
2. Printsipy tekhnolohii sakhara. Pod.redaktsiei P.Khoniha, perevod s anhliiskoho, M.:Pishchepromizdat, 1961.-616 p.
3. Herasymenko L.A., Khvalkovskyi T.P. Metody analizu i kontroliu u vyrobnytstvi tsukru, K., Kharchova promyslovist, 1992, 328 p.
4. Tekhnolohicheskie osobennosti sakharnoho proizvodstva i puti povysheniia eho effektivnosti, K., Kharchova promislovist, 1987, 135 p.
5. Babak V.P., Kandetskyi V.S., Shriufer E. Obrobka syhnaliv, K., Lybid, 1996, 392 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.