Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-кві-202019-тра-2020Ресторанний бізнес в умовах карантинуКрочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract23-кві-202019-тра-202014 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-лис-202019-січ-2021Обґрунтування необхідності та невідворотності злиття різних сфер економіки в зв’язку з цифровізацієюСемеген, Б.; Берестецька, О. М.; Semegen, B.; Berestetska, O.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Вірус вбиває ресторанний бізнесКрочак, В.; Krochak, V.