Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29682
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинарик, Марія Миколвївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-23T11:15:06Z | - |
dc.date.available | 2019-12-23T11:15:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець,– Тернопіль: ТНТУ ім. І.Пулюя, 2019. – 10с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29682 | - |
dc.format.extent | 10 с. | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.title | 2. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | М.М. Шинкарик, О.І. Кравець | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки.pdf | 778,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора