Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурліцька, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Якимишин, Лілія Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Піняк, Ірина Любомирівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-05T09:30:24Z | - |
dc.date.available | 2019-12-05T09:30:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Програма та методичні рекомендації для проходження практики «Вступ до фаху» за освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» / укл. : О. П. Бурліцька , Л. Я. Якимишин , І. Л. Піняк. – Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019. – 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29438 | - |
dc.description | Формування економічних знань реалізується через поєднання пізнавальних, теоретичних і практичних компонент навчання. Практичні компоненти економічно освіченої людини складають мотивацію та вміння постійно підвищувати компетентність та практично використовувати нові знання для вдосконалення та розвитку технічного, технологічного, фінансового, соціально-економічного, правового та іншого забезпечення організаційно-економічних та управлінських процесів, розвивати особистісний та колективний потенціал економічної діяльності на засадах соціального партнерства і соціальної відповідальності. Висока якість підготовки сучасного фахівця забезпечується поєднанням фундаментальних та спеціальних знань із практичною підготовкою. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практика «Вступ до фаху» орієнтована на формування в студентів практичного уміння і навичок в сфері маркетингу, ознайомлення із ситуаційними поточними і тактичними завданнями в службах маркетингу підприємств, а також розвитку системного мислення в процесі нагромадження і класифікації фактичного матеріалу. Базами практики можуть бути підприємства усіх форм власності. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 1. Вступ………………………………………………………………….………. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 2. Цілі і завдання практики «Вступ до фаху»………………………..……. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 3. Зміст практики……………………………………………………….……… | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 3.1. Індивідуальні завдання…………………………..………………..……. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 3.2. Заняття і екскурсії під час практики……………………………….…. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 3.3. Рекомендована література…………………………………………..… | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 4. Форми і методи контролю………………………………………………... | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 5. Методичні рекомендації до складання звіту по практиці…………..... | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 6. Особливості проходження практики «Вступ до фаху»……………...… | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 7. Вимоги до оформлення звіту………………………………………..……. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 8. Підведення підсумків практики «Вступ до фаху»………………………. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 9.Додатки…………………………………… | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конкурентна позиція | uk_UA |
dc.subject | конкурентні стратегіїї | uk_UA |
dc.subject | портфельний аналіз | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.title | Програма та методичні рекомендації для проходження практики «Вступ до фаху» за освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | © ТНТУ ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри промислового маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вступ до фаху методичні рекомендації.pdf | 943,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора