Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29116

Titre: Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції
Autre(s) titre(s): Rationale of the necessity of quality and safety research of agricultural products
Auteur(s): Данчук, Вячеслав
Ушкалов, Валерій
Danchuk, Vyacheslav
Ushkalov, Valeriy
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Данчук В. Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції / Вячеслав Данчук, Валерій Ушкалов // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 25. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Danchuk V., Ushkalov V. (2019) Obhruntuvannia neobkhidnosti doslidzhennia yakosti i bezpeky ahroprodovolchoi produktsii [Rationale of the necessity of quality and safety research of agricultural products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 25 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 25
Start page: 25
End page: 25
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29116
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.