Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 113 (час пошуку: 0.001 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробівГаргаун, Руслана; Куник, Олександра; Сарібєкова, Діана; Доценко, Анастасія; Harhaun, Ruslana; Kunik, Oleksandra; Saribekova, Diana; Dotsenko, Anastasia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Лікарські рослини як жовчогінні засобиБрончковська, Роксолана; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Bronchkovska, Roksolana; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасуванняКоєва, Христина; Ярошенко, Наталя; Захарченко, Євген; Koyeva, Chrystyna; Yaroshenko, Natalya; Zakharchenko, Eugen
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія; Самуляк, Петро; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Kushniruk, Nataliia; Samulyak, Petro
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Моніторинг якості фасованих мінеральних природних водКоєва, Христина; Слуценко, Дмитро; Арабаджи, Михайло; Koyeva, Christina; Slucenko, Dmytro; Arabadji, Mykhailo
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробівЯнів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринкахСтасів, Тетяна; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловостіСельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Підвищення споживчої цінності овочевих маринадівКарпик, Галина; Будзінський, Андрій; Karpyk, Halyna; Budzinskyi, Andryi
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Сучасні способи фальсифікації молока незбираного згущеного з цукромЗичук, Тетяна; Zychuk, Tatiana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадськогоГрицик, Юрій; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Yurii; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження впливу різних жирів на властивості печиваЮрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливиКарпик, Галина; Жабран, Мауніа; Karpyk, Halyna; Zhabran, Maunia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Development of specialized bread technologyNeliubina, Alena; Ourbanchik, Alena; Kaminskaya, Olga; Vakhitova, Alia; Нелюбина, Елена; Урбанчик, Елена; Каминская, Ольга; Вахитова, Алия
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparationsOurbanchik, Alena; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Масальцева, Алеся
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Interaction model of nanoparticles with surface at their contactSkaptsov, Andrey; Скапцов, Андрей
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналітичне вирішення проблеми визначення мультизалишків пестицидів у зерновій продукціїБаранов, Юрій; Демченко, Віолетта; Заєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Ольшевський, Сергій; Baranov, Yurii; Demchenko, Violetta; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Olszewski, Serge
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозиваМихалевич, Артур; Сапіга, Вікторія; Поліщук, Галина; Осьмак, Тетяна; Mykhalevych, Artur; Sapiga, Viktoriia; Polischuk, Galyna; Osmak, Tetiana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Перспективи використання бактеріофагів в якості біоконтролю золотистого стафілококу в молоціГорюк, Юлія; Горюк, Віктор; Horiuk, Yulia; Horiuk, Viktor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиківЛясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівЧженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The quality of flour obtained in the production of cerealsRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обмін ліпідів та їх пероксидне окиснення у печінці перепела за додаткового згодовування вітаміну еТрач, В’ячеслав; Trach, Viacheslav
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне; Кухтин, Микола Дмитрович; Mamedova, Emine; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Development of functional ice cream with the use of plant componentsPaulistava, Natalia; Павлистова, Наталья
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дієюХудан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Замінники цукру у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surfaceSkaptsov, Andrey; Yurevich, Vladimir; Скапцов, Андрей; Юревич, Владимир
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Соуси та маринади у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needsMykolaivna, Cheban Larysa; Markovych, Marchenko Mykhailo; Volodymyrovych, Chmil Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчуванняМарценюк, Василь; Сверстюк, Андрій Степанович; Дзядевич, Сергій; Паничев, Володимир; Климук, Наталія; Кравець, Наталія; Martseniuk, Vasyl; Sverstiuk, Andrii; Dzyadevych, Sergiy; Panychev, Volodymyr; Klymuk, Nataliia; Kravet, Nataliia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Management of innovative processes of training through the system of additional adult educationOurbanchik, Alena; Davidovich, Igor; Neliubina, Alena; Aliakseyenka, Irina; Урбанчик, Елена; Давидович, Игорь; Нелюбина, Елена; Алексеенко, Ирина
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацієюБілик, Ірина; Bilyk, Iryna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначенняБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотамиСторож, Людмила Анатоліївна; Гунчак, Марія; Storozh, Liudmyla; Hunchak, Mariia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикаціїНечитайло, Лариса; Закорчемна, Богдана; Nechitaylo, Larisa; Zakorchemna, Bohdana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походженняКопильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plantOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgarisГрубінко, Василь; Боднар, Оксана; Grubinko, Vasil; Bodnar, Oksana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізмуПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Функціональний йогурт із біологічно активним йодомПокотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировиниКосоголова, Людмила; Гаркава, Катерина; Яблонська, Катерина; Kosogolova, Lyudmula; Garkava, Kateryna; Yablonska, Kateryna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівкиКривцова, Марина; Kryvtsova, Maryna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Перспективи використання технічних конопель в медициніСтрук, Оксана; Грицик, Любов; Маринченко, Ігор; Ободянський, Михайло; Грицик, Андрій; Struk, Oksana; Grycyk, Liubov; Marynchenko, Ihor; Obodianskyi, Mykhailo; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металівГоловко, Дмитро; Гончарова, Ірина; Шевченко, Людмила; Барашовець, Ярослав; Golovko, Dmitriy; Goncharova, Irina; Shevchenko, Ludmila; Barashovets, Yaroslav
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в УкраїніВерхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Лікарські рослини - природні гепатопротекториТокарчук, Ольга; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Tokarchuk, Olha; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методамиСачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироваткиШиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратаціїКиричок, Олександра; Гайда, Анастасія; Киричок, Микола; Пігуляк, Юлія; Романець, Любов; Kyrychok, Oleksandra; Gayda, Anastasiya; Kyrychok, Mykola; Pigulyak, Yuliya; Romanets, Lyubov
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктівПетріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирівБорис, Любов; Пержило, Уляна; Borys, Liubov; Perjylo, Ulyana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верхМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміст-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементівАндрусишин, Ірина; Демченко, Віолета; Голуб, Інна; Лампека, Олена; Andrusyshyn, Iryna; Demchenko, Violeta; Holub, Inna; Lampeka, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молокаЛайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфуОльшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Industry laboratories - new features and products for food and processing industryOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Zhaludkou, Aliaksandr; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Желудков, Александр; Масальцева, Алеся
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленогоХаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitroГрицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіСема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Internal audit of the food safety system in the organizationSudareva, Olga; Сударева, Ольга
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавкамиЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Pasta from buckwheat flourVasilevskaya, Marina; Tsikhanovich, Alena; Василевская, Марина; Тихонович, Елена
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Possibility of providing flour products in patients with celiaciaRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищіФечан, Іван; Fechan, Ivan
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Фруктові консерви у харчовій промисловостіБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктівГамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання медових маринадів для м’ясаАкульонок, Олександра; Тищенко, Людмила; Akulonok, O.; Tyshchenko, L.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировиниДацько, Світлана; Нагорний, Олександр; Datsko, Svitlana; Nahornyy, Oleksandr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой мукиMashkova, Irina; Shevtsova, Irina; Машкова, Ирина; Шевцова, Ирина
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хлібаТонкевич, Тетяна; Криськова, Лариса Петрівна; Tonkevych, Tetyana; Kryskova, Larysa
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузіКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показниківКадило, Наталія; Kadylo, Natalija
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганніПокотило, Олег; Колихалін, Олександр; Пщпович, Дарія; Pokotylo, Oleg; Kolykhalin, Oleksandr; Popovych, Daria
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Рн і овп молока в процесі скисанняПокотило, Олег; Радчук, Ольга; Бальковський, Володимир; Pokotylo, Oleg; Radchuk, Olha; Balkovsky, Volodimir
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракціїХудий, Олексій; Марченко, Михайло; Худа, Лідія; Khudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foodsNavazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілуЗаєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Демченко, Віолетта; Баранов, Юрій; Ольшевський, Сергій; Кірсенко, Віктор; Яструб, Тетяна; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Demchenko, Violetta; Baranov, Yurii; Olszewski, Serge; Kirsenko, Victor; Yactrub, Tatyana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколадуВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Редакційні сторінки-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українцівАбовян, Софія; Бендерська, Ольга; Шутюк, Віталій; Abovian, Sofiia; Benderska, Olha; Shutyuk, Vitalii
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Експертиза сичужних сирівЯкубішин, Ольга; Вічко, Олена Іванівна; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначенняСмачило, Оксана; Крупа, Ольга Миколаївна; Smachylo, Oksana; Krupa, Olha
Результати 1-100 зі 113 (час пошуку: 0.001 секунди).