Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27792

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалімон, З. В.
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorMalimon, Z. V.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 November 2018
dc.date.accessioned2019-02-18T16:16:38Z-
dc.date.available2019-02-18T16:16:38Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationМалімон З. В. Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну / З. В. Малімон, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27792-
dc.format.extent113-114
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018
dc.titleПроблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну
dc.title.alternativeProblem of antibacterial substances in frozen fish imports in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Usydus, Z., Szlinder-Richert, J., Polak-Juszczak, L., Kanderska, J., Adamczyk, M., & Malesa-Ciecwierz, M. (2008). Food of marine origin: between benefits and potential risks. Food Chemistry, 111, 556–563. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018
dc.relation.references2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M., Hunchak, V., & Kushnir V. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1, 402–408. doi: 10.15421/2018_228
dc.relation.references3. Kovalenko, V. L., Kovalenko, P. L., Ponomarenko, G. V., Kukhtyn, M. D., Midyk, S. V., Horiuk, Yu. V., & Garkavenko, V.M. (2018). Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1 , 402–408. doi: 10.15421/2018_248
dc.relation.references4. Akinbowale, O. L., Peng, H., & Barton, M. D. (2007). Antimicrobial resistance in bacteria isolated from aquaculture sources in Australia. Journal of Applied Microbiology, 100, 5, 1103-1113. doi: 10.1111/j.1365-2672.2006.02812.x
dc.relation.references5. Bayer, E. V., Novozhitskaya, Yu. N., Shevchenko, L. V., & Mykhalska, V. M. (2017). Monitoring of residues of veterinary preparations in food products. Ukrainian Journal of Ecology, 7, (3), 251–257. doi: 10.15421/2017_76
dc.relation.references6. Chen, H. (2014). Antibiotics in typical marine aquaculture farms surrounding Hailing Island, South China: Occurrence, bioaccumulation and human dietary exposure. Mar. Pollut. Bull., 3, 277–282. doi.org/10.1016/j.marpolbul.2014.10.053
dc.relation.references7. Grigorakis, K., & Rigos, G. (2011). Aquaculture effects on environmental and public welfare – the case of Mediterranean mariculture. Chemosphere, 85, 6, 899–919. doi: 10.1016/j.chemosphere.2011.07.015
dc.relation.references8. Kukhtyn, M., Berhilevych, O., Kravcheniuk, K., Shynkaruk, O., Horiuk, Y., & Semaniuk, N. (2017). Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. Eastern- European journal of Enterprise Technologies, 5, 89, 26−33. doi: 10.15587/1729-4061.2017.110488.
dc.relation.referencesen1. Usydus, Z., Szlinder-Richert, J., Polak-Juszczak, L., Kanderska, J., Adamczyk, M., & Malesa-Ciecwierz, M. (2008). Food of marine origin: between benefits and potential risks. Food Chemistry, 111, 556–563. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.04.018
dc.relation.referencesen2. Grynevych, N., Sliusarenko, A., Dyman, T., Sliusarenko, S., Gutyj, B., Kukhtyn, M., Hunchak, V., & Kushnir V. (2018). Etiology and histopathological alterations in some body organs of juvenile rainbow trout Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) at nitrite poisoning. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1, 402–408. doi: 10.15421/2018_228
dc.relation.referencesen3. Kovalenko, V. L., Kovalenko, P. L., Ponomarenko, G. V., Kukhtyn, M. D., Midyk, S. V., Horiuk, Yu. V., & Garkavenko, V.M. (2018). Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide. Ukrainian Journal of Ecology, 8, 1 , 402–408. doi: 10.15421/2018_248
dc.relation.referencesen4. Akinbowale, O. L., Peng, H., & Barton, M. D. (2007). Antimicrobial resistance in bacteria isolated from aquaculture sources in Australia. Journal of Applied Microbiology, 100, 5, 1103-1113. doi: 10.1111/j.1365-2672.2006.02812.x
dc.relation.referencesen5. Bayer, E. V., Novozhitskaya, Yu. N., Shevchenko, L. V., & Mykhalska, V. M. (2017). Monitoring of residues of veterinary preparations in food products. Ukrainian Journal of Ecology, 7, (3), 251–257. doi: 10.15421/2017_76
dc.relation.referencesen6. Chen, H. (2014). Antibiotics in typical marine aquaculture farms surrounding Hailing Island, South China: Occurrence, bioaccumulation and human dietary exposure. Mar. Pollut. Bull., 3, 277–282. doi.org/10.1016/j.marpolbul.2014.10.053
dc.relation.referencesen7. Grigorakis, K., & Rigos, G. (2011). Aquaculture effects on environmental and public welfare – the case of Mediterranean mariculture. Chemosphere, 85, 6, 899–919. doi: 10.1016/j.chemosphere.2011.07.015
dc.relation.referencesen8. Kukhtyn, M., Berhilevych, O., Kravcheniuk, K., Shynkaruk, O., Horiuk, Y., & Semaniuk, N. (2017). Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. Eastern- European journal of Enterprise Technologies, 5, 89, 26−33. doi: 10.15587/1729-4061.2017.110488.
dc.identifier.citationenMalimon Z. V., Kukhtyn M. D. (2018) Problema zalyshkiv antybakterialnykh substantsii u zamorozhenii rybi importovanii v Ukrainu [Problem of antibacterial substances in frozen fish imports in Ukraine]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 113-114 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage113
dc.citation.epage114
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.