Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.authorФедак, Сергій Ігнатович-
dc.contributor.authorПащенко, Б.С.-
dc.contributor.authorТкачук, Н.А.-
dc.date.accessioned2018-12-23T17:02:54Z-
dc.date.available2018-12-23T17:02:54Z-
dc.date.issued2018-12-27-
dc.date.submitted2018-11-11-
dc.identifier.citation1. Drozdziel Pawel, Derkach Andrij, Stadnyk Igor, Vitenko Tatiana Simulation of components mixing in order to determine rational parameters of working bodies. Advances in Science and Technology Research Journal. 2016. Vol. 9. P. 130—138.uk_UA
dc.identifier.citation2. Stadnyk I., Novak L., Matenchuk L. Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers. Potravinarstvo Slovak Journal for Food Sciences. 2018. Vol. 1. P. 1—8.uk_UA
dc.identifier.citation3. Гаврилко П., Дeркач А., Стадник I. Обгрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами. Хранение и переработка зерна. 2017. Том 2, № 2(210). С. 34—38.uk_UA
dc.identifier.citation4. Арет В.А., Мачихин Ю.А. Формование конфетных масс выдавливанием. Москва: МТИПП, 1969. 35 с.uk_UA
dc.identifier.citation5. Андреев А.Н. Выбор реологической модели пресного слоеного теста. Проблемы оборудования в торговле и общественном питании: Внутривуз. сб. научн. тр. Л.: ЛИСТ, 1976. Вып. 58. С. 5—8.uk_UA
dc.identifier.citation6. Зайцев А.В., Пеленко Ф.В. Моделирование течения вязкой жидкости в трубе. Электро- нный научный журнал «Процессы и аппараты пищевых производств». Санкт-Петербург: СПбГУНиПТ, 2012. № 1. март 2012.uk_UA
dc.identifier.citation7. Стадник І.Я. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безло- патевого замішування тіста: автореферат док.тех.наук. Київ. 2013. 42 с.uk_UA
dc.identifier.citation8. Андреев А.Н. Расчет энергосиловых параметров процесса раскатки теста на валко- вой машине. Вопросы торгово-технологического оборудования: Внутривуз. Сб. науч. тр. Л.: ЛИСТ, 1975. Вып. 50. С. 4—7.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26574-
dc.description.abstractУ статті проведено аналітичний аналіз дії валків на середовище при деформаційних впливах. Запропоновано шляхи вибору оптимального варіанта процесу для забезпечення максимального або мінімального значення пара- метрів (критерію). Розглянуто фізичну сутність рівняння енергетичних по- токів інтенсивності деформації маси середовища, що залежить від способу прикладання механічних сил, ступеня його попередньої дисперсності (рецепту- ра) і фізико-механічних властивостей. Для більшої наглядності і розуміння загального виконання досліджень запропоновано схему причинно-наслідкових зв’язків між середовищем і валком, що визначають зміну температури про- цесу нагнітання тіста. Відмічено, що визначення температурних потоків при проходженні про- цесу нагнітання середовища валковими робочими органами відіграє важливу роль для розрахунків конструювання формувального, розкочувального, змішу- вального обладнання. Одержані дані дають відповідь на ряд запитань про можливість терморегулювання процесу дії робочих органів на середовище. Розглянуто зміну енергетичного потенціалу при взаємодії в’язкого сере- довища з обертовими робочими органами ролика у формувальній машині. Обмін енергії між рухомими частинками виявляється внаслідок зіткнення молекул більш нагрітої частини тіла з більшою енергією та перенесення енергетичної частки до сусідніх частинок з меншою енергією. Відзначено, що визначення температурних потоків під час процесу інжекції середовища робочими органами роликів відіграє важливу роль у розрахунку дизайну формування, перевертання, змішування.uk_UA
dc.format.extent90-99-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.relation.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/28636/1/Tom_24_%236.pdfuk_UA
dc.subjectDough Injection Heat conduction Heat propagation Heat flux Rolluk_UA
dc.titleМетодика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачуванняuk_UA
dc.title.alternativeMEtods of calculation of optimal parameters of rollinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.coverage.placenameКиївuk_UA
dc.subject.udc664.643.1uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.citation.journalTitleНаукові праці Національного університету харчових технологій-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Зібрання статей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tom_24_#6.pdf3,78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.