Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26574
Tytuł: Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування
Inne tytuły: MEtods of calculation of optimal parameters of rolling
Authors: Стадник, Ігор Ярославович
Федак, Сергій Ігнатович
Пащенко, Б.С.
Ткачук, Н.А.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Національний університет харчових технологій
Cytat: 1. Drozdziel Pawel, Derkach Andrij, Stadnyk Igor, Vitenko Tatiana Simulation of components mixing in order to determine rational parameters of working bodies. Advances in Science and Technology Research Journal. 2016. Vol. 9. P. 130—138.
2. Stadnyk I., Novak L., Matenchuk L. Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers. Potravinarstvo Slovak Journal for Food Sciences. 2018. Vol. 1. P. 1—8.
3. Гаврилко П., Дeркач А., Стадник I. Обгрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами. Хранение и переработка зерна. 2017. Том 2, № 2(210). С. 34—38.
4. Арет В.А., Мачихин Ю.А. Формование конфетных масс выдавливанием. Москва: МТИПП, 1969. 35 с.
5. Андреев А.Н. Выбор реологической модели пресного слоеного теста. Проблемы оборудования в торговле и общественном питании: Внутривуз. сб. научн. тр. Л.: ЛИСТ, 1976. Вып. 58. С. 5—8.
6. Зайцев А.В., Пеленко Ф.В. Моделирование течения вязкой жидкости в трубе. Электро- нный научный журнал «Процессы и аппараты пищевых производств». Санкт-Петербург: СПбГУНиПТ, 2012. № 1. март 2012.
7. Стадник І.Я. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безло- патевого замішування тіста: автореферат док.тех.наук. Київ. 2013. 42 с.
8. Андреев А.Н. Расчет энергосиловых параметров процесса раскатки теста на валко- вой машине. Вопросы торгово-технологического оборудования: Внутривуз. Сб. науч. тр. Л.: ЛИСТ, 1975. Вып. 50. С. 4—7.
Journal/kolekcja: Наукові праці Національного університету харчових технологій
Data wydania: 27-gru-2018
Data archiwizacji: 11-lis-2018
Date of entry: 23-gru-2018
Wydawca: Національний університет харчових технологій
Kraj (kod): UA
Place edycja: Київ
UDC: 664.643.1
Słowa kluczowe: Dough Injection Heat conduction Heat propagation Heat flux Roll
Zakres stron: 90-99
Abstract: У статті проведено аналітичний аналіз дії валків на середовище при деформаційних впливах. Запропоновано шляхи вибору оптимального варіанта процесу для забезпечення максимального або мінімального значення пара- метрів (критерію). Розглянуто фізичну сутність рівняння енергетичних по- токів інтенсивності деформації маси середовища, що залежить від способу прикладання механічних сил, ступеня його попередньої дисперсності (рецепту- ра) і фізико-механічних властивостей. Для більшої наглядності і розуміння загального виконання досліджень запропоновано схему причинно-наслідкових зв’язків між середовищем і валком, що визначають зміну температури про- цесу нагнітання тіста. Відмічено, що визначення температурних потоків при проходженні про- цесу нагнітання середовища валковими робочими органами відіграє важливу роль для розрахунків конструювання формувального, розкочувального, змішу- вального обладнання. Одержані дані дають відповідь на ряд запитань про можливість терморегулювання процесу дії робочих органів на середовище. Розглянуто зміну енергетичного потенціалу при взаємодії в’язкого сере- довища з обертовими робочими органами ролика у формувальній машині. Обмін енергії між рухомими частинками виявляється внаслідок зіткнення молекул більш нагрітої частини тіла з більшою енергією та перенесення енергетичної частки до сусідніх частинок з меншою енергією. Відзначено, що визначення температурних потоків під час процесу інжекції середовища робочими органами роликів відіграє важливу роль у розрахунку дизайну формування, перевертання, змішування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26574
Związane URL literatura: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/28636/1/Tom_24_%236.pdf
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Зібрання статей

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Tom_24_#6.pdf3,78 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi