Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorВанат, Галина Романівна-
dc.date.accessioned2018-12-20T14:17:21Z-
dc.date.available2018-12-20T14:17:21Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationВанат Г.Р. Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Г.Р. Ванат. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26403-
dc.descriptionMaster's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of defrosting strawberries on the change of physical and chemical properties and organoleptic parametersuk_UA
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу різних способів розморожування полуниці на зміну фізико-хімічних властивостей і органолептичних показниківuk_UA
dc.description.tableofcontentsВизначено актуальність дослідження та постановку проблеми щодо впливу різних способів розморожування на фізико-хімічні і органолептичні показники плодово-овочевої продукції. Описано використані методики та методи досліджень, наведена схема проведених досліджень за темою магістерської роботи. За результатами експериментальних досліджень пропонується проводити розморожування полуниці за допомогою НВЧ-хвиль потужністю 450–600 Вт упродовж 3 хв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectполуниця свіжа і розмороженаuk_UA
dc.subjectНВЧ-обробкаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічніuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectstrawberry fresh and defrosteduk_UA
dc.subjectmicrowave processinguk_UA
dc.subjectphysico-chemicaluk_UA
dc.subjectorganoleptic parametersuk_UA
dc.titleДослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківuk_UA
dc.title.alternativeStudy of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changinguk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenVanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty / Vanat H.R. — Ternopil : Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 8 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationVanat Halynauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vanat H.R. Study of different ways of fruits and vegetables defrosting impact on physical-chemical indices changing.pdf363,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора