Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018
Назва: Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis
Автори: Volodymyr, Yukalo
Tsisaryk, Orysya
Datsyshyn, Kateryna
Бібліографічний опис: Volodymyr Yukalo, Orysya Tsisaryk, Kateryna Datsyshyn Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis//Abstracts of the 2018 American Dairy Science Association Annual Meeting, June 24–27.- Knoxville: Tennessee(USA). - Journal of Dairy Science.- Volume 101, Supplement 2. - 2018. - P. 51
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 31-жов-2018
Країна (код): US
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ADSA2018_full_abstracts_book.pdf3,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора