Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017
Назва: Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Бібліографічний опис: В. Юкало, К. Дацишин Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ. – 2017. - С. 106-107
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 31-жов-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: НУХТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези-конференції НУХТ_2017.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора