Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамар, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Бодрова, Людмила Гордіївна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ігор Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-22T13:52:55Z | - |
dc.date.available | 2018-10-22T13:52:55Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології / Крамар Г.М., Бодрова Л.Г., Коваль І.В.– Тернопіль, ТНТУ, 2018.- 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005 | - |
dc.description | Навчальний курс “Матеріали у харчових технологіях“ – один із основних у циклі технічних дисциплін при підготовці інженерів, які працюватимуть у галузі харчових та переробних технологій. При виконанні лабораторного практикуму значну увагу приділено навчально-дослідній роботі з вивчення мікроструктури матеріалів, які застосовуються в обладнанні та пакувальних матеріалах харчової промисловості, залежності їх властивостей від хімічного складу, структури, способів обробки та умов експлуатації. Вивчення теорії і практики різних способів зміцнення матеріалів та правильного їх вибору дозволяє забезпечити високу надійність і довговічність деталей машин харчових виробництв. Знання основних матеріалів, які застосовуються в харчовій промисловості, їх сумісності з продукцією як у процесі виготовлення, так і зберігання, допомагають студентам розробляти раціональні технологічні процеси виробництва як з точки зору якості отриманої продукції і гарантування її безпечного споживання, так і з точки зору економічної ефективності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Матеріали у харчових технологіях | uk_UA |
dc.subject | Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод.МХ-21 2018.pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Cover.png | 71,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
Метод.МХ-21 2018.doc | 3,91 MB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора