Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамар, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorБодрова, Людмила Гордіївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ігор Володимирович-
dc.date.accessioned2018-10-22T13:52:55Z-
dc.date.available2018-10-22T13:52:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології / Крамар Г.М., Бодрова Л.Г., Коваль І.В.– Тернопіль, ТНТУ, 2018.- 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005-
dc.descriptionНавчальний курс “Матеріали у харчових технологіях“ – один із основних у циклі технічних дисциплін при підготовці інженерів, які працюватимуть у галузі харчових та переробних технологій. При виконанні лабораторного практикуму значну увагу приділено навчально-дослідній роботі з вивчення мікроструктури матеріалів, які застосовуються в обладнанні та пакувальних матеріалах харчової промисловості, залежності їх властивостей від хімічного складу, структури, способів обробки та умов експлуатації. Вивчення теорії і практики різних способів зміцнення матеріалів та правильного їх вибору дозволяє забезпечити високу надійність і довговічність деталей машин харчових виробництв. Знання основних матеріалів, які застосовуються в харчовій промисловості, їх сумісності з продукцією як у процесі виготовлення, так і зберігання, допомагають студентам розробляти раціональні технологічні процеси виробництва як з точки зору якості отриманої продукції і гарантування її безпечного споживання, так і з точки зору економічної ефективності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМатеріали у харчових технологіяхuk_UA
dc.subjectХарчові технологіїuk_UA
dc.titleМетодичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технологіїuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.МХ-21 2018.pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Cover.png71,37 kBimage/pngПереглянути/відкрити
Метод.МХ-21 2018.doc3,91 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора