Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005

Tittel: Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології
Authors: Крамар, Галина Михайлівна
Бодрова, Людмила Гордіївна
Коваль, Ігор Володимирович
Bibliographic description (Ukraine): Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології / Крамар Г.М., Бодрова Л.Г., Коваль І.В.– Тернопіль, ТНТУ, 2018.- 68 с.
Utgivelsesdato: 2018
Date of entry: 22-okt-2018
Country (code): UA
Emneord: Матеріали у харчових технологіях
Харчові технології
Beskrivelse: Навчальний курс “Матеріали у харчових технологіях“ – один із основних у циклі технічних дисциплін при підготовці інженерів, які працюватимуть у галузі харчових та переробних технологій. При виконанні лабораторного практикуму значну увагу приділено навчально-дослідній роботі з вивчення мікроструктури матеріалів, які застосовуються в обладнанні та пакувальних матеріалах харчової промисловості, залежності їх властивостей від хімічного складу, структури, способів обробки та умов експлуатації. Вивчення теорії і практики різних способів зміцнення матеріалів та правильного їх вибору дозволяє забезпечити високу надійність і довговічність деталей машин харчових виробництв. Знання основних матеріалів, які застосовуються в харчовій промисловості, їх сумісності з продукцією як у процесі виготовлення, так і зберігання, допомагають студентам розробляти раціональні технологічні процеси виробництва як з точки зору якості отриманої продукції і гарантування її безпечного споживання, так і з точки зору економічної ефективності.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Метод.МХ-21 2018.pdf2,15 MBAdobe PDFVis/Åpne
Cover.png71,37 kBimage/pngVis/Åpne
Метод.МХ-21 2018.doc3,91 MBMicrosoft WordVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy