このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005

タイトル: Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології
著者: Крамар, Галина Михайлівна
Бодрова, Людмила Гордіївна
Коваль, Ігор Володимирович
Bibliographic description (Ukraine): Методичний посібник та протоколи лабораторних робіт з курсу «Матеріали у харчових виробництвах» для студентів напряму 181 Харчові технології / Крамар Г.М., Бодрова Л.Г., Коваль І.В.– Тернопіль, ТНТУ, 2018.- 68 с.
発行日: 2018
Date of entry: 22-10月-2018
Country (code): UA
キーワード: Матеріали у харчових технологіях
Харчові технології
記述: Навчальний курс “Матеріали у харчових технологіях“ – один із основних у циклі технічних дисциплін при підготовці інженерів, які працюватимуть у галузі харчових та переробних технологій. При виконанні лабораторного практикуму значну увагу приділено навчально-дослідній роботі з вивчення мікроструктури матеріалів, які застосовуються в обладнанні та пакувальних матеріалах харчової промисловості, залежності їх властивостей від хімічного складу, структури, способів обробки та умов експлуатації. Вивчення теорії і практики різних способів зміцнення матеріалів та правильного їх вибору дозволяє забезпечити високу надійність і довговічність деталей машин харчових виробництв. Знання основних матеріалів, які застосовуються в харчовій промисловості, їх сумісності з продукцією як у процесі виготовлення, так і зберігання, допомагають студентам розробляти раціональні технологічні процеси виробництва як з точки зору якості отриманої продукції і гарантування її безпечного споживання, так і з точки зору економічної ефективності.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26005
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Метод.МХ-21 2018.pdf2,15 MBAdobe PDF見る/開く
Cover.png71,37 kBimage/png見る/開く
Метод.МХ-21 2018.doc3,91 MBMicrosoft Word見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール