Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25964

Título: Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього
Outros títulos: Investigation power consumption in couple rotor-stator in rotor-vortex emulsifier by production compositions products on base curds
Autor: Шинкарик, М.
Ворощук, Віктор Ярославович
Єресько, Георгій Олексійович
Кимачинський, Сергій Іванович
Shynkaryk, M.
Voroshchuk, V.
Eresko, G.
Kymachynsky, S.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Технологічний інститут молока і м’яса Української аграрної академії наук
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього / М. Шинкарик, В. Ворощук, Г. Єресько, С. Кимачинський // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 184–190. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технологія).
Bibliographic description (International): Shynkaryk M., Voroshchuk V., Eresko G., Kymachynsky S. (2008) Doslidzhennia zatrat potuzhnosti v pari rotor-stator u rotorno-vykhrovykh emulsorakh pry vyrobnytstvi kompozytsiinykh produktiv na bazi syru domashnoho [Investigation power consumption in couple rotor-stator in rotor-vortex emulsifier by production compositions products on base curds]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 184-190 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008
Bulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 2
Volume: 13
Data: 1-Jul-2008
Submitted date: 19-Mar-2008
Date of entry: 14-Set-2018
Editora: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 637.356
Number of pages: 7
Page range: 184-190
Start page: 184
End page: 190
Resumo: Розроблено експериментальну установку для дослідження робочих характеристик приводу роторно-вихрового емульсора. Досліджено затрати потужності на механічну обробку композиційних продуктів на базі сиру домашнього в роторно-вихрових емульсорах в залежності від числа обертів ротора і реологічних характеристик продукту. Встановлено вплив механічної обробки на мікроструктуру досліджуваного продукту. Встановлено питомі затрати механічної енергії на обробку продукту при різних числах обертів ротора. Показано основні закономірності процесу
Experimental installation for research into characters drive rotor-vortex emulsifier. Consumer power for machining composition food products on basis cottage cheese in rotor-vortex emulsifier in dependence of quality revolutions and reological characters product has been research. Influence machining on the microstructure researcher product has been install. Specific quality mechanical energy for processing product by different quality revolutions rotor has been install. Fundamental conformities process has been show
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25964
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008;
References (Ukraine): 1. Г.Єресько, М.Шинкарик, В.Ворощук. Технологічне обладнання молочних виробництв.– Київ: Фірма “Інкос”, Центр навчальної літератури, 2007.– 344с.
2. В.Д.Харитонов, В.Б.Богдановский, Ю.А.Бродский, Г.В.Будрик. Измельчитель-смеситель для продуктов на молочной основе // Молочная промышленность. – №1. – 1999.– С.25-26.
3. Бродский Ю.А., Будрик Г.В., Базиков В.И. Создание и исследование оборудования разработанного во ВНИМИ для производства молока, молочных продуктов и продуктов со смешанным сырьевым составом // Молоко. Молочные продукты и продукты со смешанным сырьевым составом: Сборник докладов 5 международной конференции. - Москва, 2002. – С.85.
4. М. Шинкарик, В.Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці у роторно-вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2007. - №20.– С.28-31.
5. «Реотест 2» / Инструкция о применении.
6. Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых материалов. – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1981. – 216 с.
7. М. Шинкарик, В.Ворощук. Особливості механічної обробки десертних сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах. Матеріали одинадцятої науково-технічної конференції ТДТУ "Прогресивні матеріали, технології та обладнання в машино- і приладобудуванні".– Тернопіль, 2007. – С.188.
References (International): 1. H.Yeresko, M.Shynkaryk, V.Voroshchuk. Tekhnolohichne obladnannia molochnykh vyrobnytstv, Kyiv: Firma "Inkos", Centre of Educational Literature, 2007, 344p.
2. V.D.Kharitonov, V.B.Bohdanovskii, Iu.A.Brodskii, H.V.Budrik. Izmelchitel-smesitel dlia produktov na molochnoi osnove, Molochnaia promyshlennost, No 1, 1999, P.25-26.
3. Brodskii Iu.A., Budrik H.V., Bazikov V.I. Sozdanie i issledovanie oborudovaniia razrabotannoho vo VNIMI dlia proizvodstva moloka, molochnykh produktov i produktov so smeshannym syrevym sostavom, Moloko. Molochnye produkty i produkty so smeshannym syrevym sostavom: Sbornik dokladov 5 mezhdunarodnoi konferentsii, Moskva, 2002, P.85.
4. M. Shynkaryk, V.Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi u rotorno-vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2007, No 20, P.28-31.
5. "Reotest 2", Instruktsiia o primenenii.
6. Machikhin Iu.A., Machikhin S.A. Inzhenernaia reolohiia pishchevykh materialov, M., Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1981, 216 p.
7. M. Shynkaryk, V.Voroshchuk. Osoblyvosti mekhanichnoi obrobky desertnykh syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh. Materialy odynadtsiatoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii TDTU "Prohresyvni materialy, tekhnolohii ta obladnannia v mashyno- i pryladobuduvanni", Ternopil, 2007, P.188.
Content type: Article
Aparece nas colecções:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.