Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» / Г.В. Карпик, для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 181 «Харчові технології», Тернопіль, 2018. – 51 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 26-чер-2018
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Метою даного лабораторного практикуму є вивчення і закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння технікою виконання лабораторних робіт по дослідженню якості продуктів жирового виробництва. Викладення матеріалу відповідає логіці лекційного курсу, включає контрольні питання, що дозволяє закріпити вивчений матеріал.
Зміст: Вступ 3 Відбір проб 10 Лабораторна робота № 1 Дослідження органолептичних показників якості олій 14 Лабораторна робота № 2 Визначення вмісту вологи та летких речовин 18 Лабораторна робота № 3 Визначення кислотного та йодного чисел 21 Лабораторна робота № 4 Визначення пероксидного числа, числа омилення та ефірного числа 27 Лабораторна робота № 5 Дослідження якості маргарину 31 Лабораторна робота № 6 Контроль якості майонезу 39 Контрольні питання 48 Використана література 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797
Перелік літератури: 1. Общая технология пищевых производств / Под ред. Н.И. Назарова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 360 с.. 2. Осейко, М.І. Технологія рослинних олій / К.: Варта, 2006. – 280 с. 3. Плахотин , В.Я. Контроль качества пищевых продуктов / В.Я.Плахотин - К.: Урожай, 1988.-144 с. 4. Технология переработки жиров / Под ред. Н.С. Арутюня. – М.: Агропромиздат, 1999. – 452 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макароннихвробів /За редакцією В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2015. – 971 с. 6. Нормативна документація
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора