Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T12:50:28Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T12:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746 | - |
dc.description.abstract | Харчова експертиза — один із найскладніших розділів у діяльності фахівців з харчової гігієни. Це пояснюють тим, що, з одного боку, експерт повинен забезпечити інтереси щодо охорони здоров'я населення, а з другого — сприяти дбайливому ставленню до продовольчої сировини та харчових продуктів для їхнього раціонального використання та максимального зменшення втрат. Успіх і ефективність цієї діяльності багато в чому визначаються компетентністю експерта, принциповістю і послідовністю в його діях. Експерти повинні вільно орієнтуватися в законодавстві України та в міжнародному законодавстві, володіти нормативно-технічною документацією і вміти користуватися нею в своїй повсякденній роботі. | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | © Вічко О.І., 2017 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль : ТНТУ | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора