霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Authors: Вічко, Олена Іванівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 37 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 22-六月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль : ТНТУ
Abstract: Харчова експертиза — один із найскладніших розділів у діяльності фахівців з харчової гігієни. Це пояснюють тим, що, з одного боку, експерт повинен забезпечити інтереси щодо охорони здоров'я населення, а з другого — сприяти дбайливому ставленню до продовольчої сировини та харчових продуктів для їхнього раціонального використання та максимального зменшення втрат. Успіх і ефективність цієї діяльності багато в чому визначаються компетентністю експерта, принциповістю і послідовністю в його діях. Експерти повинні вільно орієнтуватися в законодавстві України та в міжнародному законодавстві, володіти нормативно-технічною документацією і вміти користуватися нею в своїй повсякденній роботі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25746
Copyright owner: © Вічко О.І., 2017
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf1,01 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�