Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 329

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 0 3 34 1 3 5

Звантажень файлу

Переглядів
Курсова Експертиза 2018.pdf 423

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 145
Україна 71
Netherlands 36
Germany 24
China 23
Sweden 7
Vietnam 3
France 2
Greece 2
Finland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 52
Louisville 29
Kiev 17
Ternopil 10
Mountain View 8
Odessa 7
Kharkiv 4
Sumy 4
Woodbridge 4
Zaporozhye 4