Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 329 |
Всього відвідувань на місяць
жовтня 2023 | листопада 2023 | грудня 2023 | січня 2024 | лютого 2024 | березня 2024 | квітня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 0 | 3 | 34 | 1 | 3 | 5 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Курсова Експертиза 2018.pdf | 423 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 145 |
Україна | 71 |
Netherlands | 36 |
Germany | 24 |
China | 23 |
Sweden | 7 |
Vietnam | 3 |
France | 2 |
Greece | 2 |
Finland | 1 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 52 |
Louisville | 29 |
Kiev | 17 |
Ternopil | 10 |
Mountain View | 8 |
Odessa | 7 |
Kharkiv | 4 |
Sumy | 4 |
Woodbridge | 4 |
Zaporozhye | 4 |