Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 440

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 2 3 32 2 2 8

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні рекомендації III.pdf 2528

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 154
Україна 120
China 52
Netherlands 37
Ireland 29
Germany 24
United Kingdom 4
Russia 3
Vietnam 3
Greece 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Kiev 33
Dublin 29
Louisville 24
Odessa 14
Kharkiv 10
Dearborn 8
Mountain View 8
Cherkasy 7
Nanjing 6