Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 440 |
Всього відвідувань на місяць
жовтня 2023 | листопада 2023 | грудня 2023 | січня 2024 | лютого 2024 | березня 2024 | квітня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 2 | 2 | 3 | 32 | 2 | 2 | 8 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичні рекомендації III.pdf | 2528 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 154 |
Україна | 120 |
China | 52 |
Netherlands | 37 |
Ireland | 29 |
Germany | 24 |
United Kingdom | 4 |
Russia | 3 |
Vietnam | 3 |
Greece | 2 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 56 |
Kiev | 33 |
Dublin | 29 |
Louisville | 24 |
Odessa | 14 |
Kharkiv | 10 |
Dearborn | 8 |
Mountain View | 8 |
Cherkasy | 7 |
Nanjing | 6 |