Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Pealkiri: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Autor: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" Харчові технології. Частина 1. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 34 с.
Ilmumisaasta: sep-2017
Date of entry: 14-juu-2018
Kirjastaja: ТНТУ
Country (code): UA
Page range: 34
Kirjeldus: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 34 с.
Content: Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні технологічні поняття та визначення 4 2 Теоретичні основи технології тривалого зберігання харчових продуктів 7 3 Теоретичні основи екстрагування рослинної сировини 10 4 Сировина для харчових технологій 13 5 Технологічні розрахунки в молочній промисловості 17 6 Розрахунок маси сухих речовин і вологи у сировині для виробництва хліба і хлібобулочних виробів 26 7 Інноваційні технології виробництва олій 27 Рекомендована література 31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Content type: Methodical recommendations
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч.pdf1,49 MBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid