Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Titre: Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.
Date de publication: 2017
Date of entry: 13-jui-2018
Country (code): UA
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Content type: Methodical recommendations
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XMLVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration