Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Titulua: Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.
Gordailuaren-data: 2017
Date of entry: 13-Jun-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Content type: Methodical recommendations
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XMLBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak