Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Título : Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.
Fecha de publicación : 2017
Date of entry: 13-jun-2018
Country (code): UA
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Content type: Methodical recommendations
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XMLVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador