Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.available2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329-
dc.titleМетодичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
практична.docx17,75 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора