Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Título: Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с.
Data: 2017
Date of entry: 13-Jun-2018
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Aparece nas colecções:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
практична.docx17,75 kBMicrosoft Word XMLVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas