Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 252

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 0 1 28 0 0 0

Звантажень файлу

Переглядів
практична.docx 49

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 101
China 44
Україна 42
Netherlands 35
Germany 21
Vietnam 3
Greece 2
Ireland 1
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Hefei 6
Louisville 6
Dearborn 4
Kunming 4
Hanoi 3
Nanchang 3
Athens 2