Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25004

Назва: Лущення зерна ячменю різної вологості
Інші назви: Shelling of grain of barley of different moisture content
Автори: Чорний, В.
Христенко, В.
Chornyi, V.
Hrystenko, V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technology
Бібліографічний опис: Чорний В. Лущення зерна ячменю різної вологості / Чорний В., Христенко В. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 21–22. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Chornyi V., Hrystenko V. (2018) Lushchennia zerna yachmeniu riznoi volohosti [Shelling of grain of barley of different moisture content]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 21-22 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Конференція/захід: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 26-кві-2018
Дата внесення: 30-тра-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
УДК: 664.7
Теми: лущення
зерно
ячмінь
shelling
grain
barley
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 21-22
Початкова сторінка: 21
Кінцева сторінка: 22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25004
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.